top of page

Heleen van Dorp

Gecertificeerd Hormoon Coach

Hallo! Ik ben Heleen, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Zelf heb ik mijn hele leven geworsteld met een disbalans in mijn hormonen. Het is zelfs zo erg, dat op mijn 34e mijn baarmoeder is verwijderd vanwege een hormoongevoelige tumor. Toen ik 6 jaar later vage klachten kreeg, werd ik door internisten naar huis gestuurd met de gedachte dat dit er nu eenmaal bij hoorde. Maar de klachten werden steeds erger, niemand die mij kon helpen.

 

Zo’n 20 jaar later kwam ik erachter dat mijn klachten verband hadden met hormonale disbalans. Ik heb de opleiding tot hormooncoach met succes afgerond en kreeg een nieuwe passie en levensdoel. Namelijk, andere vrouwen helpen zich beter, gezonder en fitter te voelen. Deze methode heeft mijn kijk op het leven volledig veranderd, en dat gun ik jou ook!

 

Dus twijfel niet langer en neem contact met mij op. Samen gaan we kijken naar jouw specifieke situatie en behoeften. We gaan werken aan het aanpassen van je voeding, het implementeren van een gezonde levensstijl en het ontdekken van effectieve strategieën om stress te verminderen. Ik ben er om je te ondersteunen, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Ik wil jou vanuit mijn passie, heel graag helpen.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.24.35.jpeg
bottom of page